Zaštita privatnosti (GDPR)

Cenimo vaše poverenje koje Ste Nam ukazali davanjem Vaših ličnih podataka. Obećavamo da ćemo se sa Vašim ličnim podacima ophoditi u skladu sa ovom politikom, adekvatnim propisima i Vašim željama. Mi koristimo lične podatke da bismo obradili vaše porudžbine, da bismo poslali e-Vesti na koje ste preplaćeni IIi da bismo Vas kontaktirali drugim putevima ukoliko niste dali odobrenje. Lukav Sistemi neće ustupati vaše osobne podatke spoljnim saradnicima bez Vašeg pristanka. Informacije koje Nam ustupite za potrebe kupovine ili dodatnih Pitanja neće Biti objavljivane na našem sajtu.
Lukav Sistemi izbrisaće vaše lične podatke po ispunjenju svrhe zbog koje Su prikupljeni.
Ova politika privatnosti se ODNOSI na obrađivanje podataka ličnih Koji se prikupljanju i procesuiraju onlajn, Kao i na lične podatke prikupljene putem drugih kanala (telefona, Prodavnica, nagradnih igara, Osim ako se drugačije definisano vektorski ). Ova politika privatnosti za cilj da VAM pruži jasan uvid u to kako obrađujemo vazi lične podatke koje Nam dajete.
Lukav Sistemi zadržavaju pravo da menja i ažurira politiku privatnosti. Sve izmene Bice objavljene na ovoj internet stranici kako bi ostali informisani o zaštiti privatnosti na našem sajtu.

Leave a Reply