Ugradnja klima uređaja

Ugradnja klima uređaja

Na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva vezano za ugradnju klima uređaja, naša je preporuka da se oko tehničkih detalja ugradnje klima uređaja konzultirate sa stručnim licem.

Sa ljubaznošću i predanošću, naš konzultantski tim može potpuno besplatno osmislitii najidealnije rješenje za Vaš dom. U ovoj usluzi dobivate točan proračun ne samo tehničkih specifikacija, već i financijski proračun s uvjetima otplate. Također, preuzimammo na sebe brigu o kasnijem održavanju i sve to pratimo jamstvima. Možete povjeriti našem timu da za Vas odradi proračun koji je najekonomičniji i najpraktičniji za Vašu trenutnu situaciju, usklađujući Vaše zahtjeve sa Vašim potrebama i trenutnim budžetom. Izbjegavajte da vašu odluku o klima uređaju donesete samo na osnovu cijene klima uređaja. Kvaliteta instalacije bi trebao da bude prioritet, jer će ta kvaliteta određivati troškove energije, udobnost i trajnost klima uređaja. Ukoliko ste u mogućnosti izaberite kvalitetan i pouzdan klima uređaj koji ima i opciju dogrijavanja prostora (ugrađenu toplinsku crpku), klima uređaj koji poseduje inverter (vrši optimizaciju klimatizacije i štedi energiju) i ima ugrađen ionizator.

Pravilan izbor klima uređaja zavisi o više faktora od kojih su najznačajniji položaj stana, veličina prostorije koja se rashlađuje, namjena prostorije, ostakljene površine i njihov položaj u odnosu na strane svijeta i osunčanost, postojeća toplinska izolacija zgrade, broj osoba koje borave u prostoriji, frekvencija ulazaka i izlazaka u/iz prostorije, kao i prisustvo uređaja koji svojim radom zagrijavaju prostoriju. Samo kompleksna kombinacija ovih parametara može dati odgovarajući odgovor, a nikako sama kvadratura prostorije.

Montaža klima uredjaja se deli na jednostavnu i komplikovanu.

UGRADNJA U TRI KORAKA:

  • UGRADNJA UNUTARNJE JEDINICE KLIMA UREĐAJA,
  • UGRADNJA VANJSKE JEDINICE KLIMA UREĐAJA,
  • ELEKTRONIKA I INSTALACIJA KLIMA UREĐAJA.

 Bilo da Vam je potrebna ugradnja klima uređaja za ured, kuću, ili stan, mi smo idealno rešenje za Vas.

Nazovite nas već danas.

Zbog komplikovanosti montaže klima uredjaja naplaćuje se montaža instalacije preko 3 m.

Leave a Reply