JAMSTVO – POVRAT – ZAMJENA

JAMSTVO

Jamčimo da navedeni proizvod, koji smo isporučili, nema nedostataka ili grešaka u konstrukciji te da je prikladan i prilagodljiv uporabi.

Jamstvo na uređaje kupljene preko web stranice www.klimaservis.hr vrijedi samo ako ugradnju i puštanje u rad proizvoda izvrši ovlaštena osoba/tvrtka (što se dokazuje računom za obavljenu uslugu ugradnje i puštanja u pogon) . 
Jamstvo prestaje važiti ukoliko se ustanovi da je proizvod ugrađivala i/ili popravljala neovlaštena osoba/tvrtka.
Jamstvo prestaje važiti ukoliko se ustanovi da uređaj nije redovito održavan (obvezan godišnji jamstveni servis svakih 12 mjeseci tj. 1 put godišnje).


Lukav Sistemi J.d.o.o  preuzima obvezu da popravi sve kvarove i nedostatke u jamstvenom roku, ukoliko iste nije moguće otkloniti, neispravan proizvod zamjenjujemo novim proizvodom. Kvarovi nastali nepravilnom uporabom, nemarnim odnosom, mehaničkim oštećenjem, strujnim udarom, udarom groma, požarom i slično, izuzeti su od jamstva.


Lukav Sistemi J.d.o.o  se obvezujemo izvršiti popravak u roku od 45 dana od dana primitka proizvoda na servis. Ako proizvod ne popravimo u tom periodu obvezujemo se zamijeniti ga novim proizvodom ili sličnim istih karakteristika i mogućnosti uz suglasnost kupca. Ako popravak traje duže od 10 dana, jamstveni rok se produžuje za vrijeme koliko je trajao popravak.

Jamstveni list, račun i upute za uporabu na hrvatskom jeziku su sastavni dio isporuke uz naručeni proizvod. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za cijelo vrijeme jamstvenog perioda, jer putem tih dokumenata može ostvariti svoja prava.

Leave a Reply